Vores eksklusive samarbejdspartnere

Vi hos Eksklusivemodelbiler.dk er rigtig stolte af at kunne præsentere vores samarbejdspartnere, som på hver sin måde er førende indenfor sit felt. Vi har igennem flere års hårdt arbejde fået et godt venskab samt samarbejde med diverse firmaer som vi mener har en tilknytning til vores branche. Lysdahl Simonsen og Solid Leasing fordi de levere verdens vildeste og dyreste biler til velhavende danskere. Prip Inventar fordi de har de flotteste og mest eksklusive vitrineskabe på markedet, mener vi. Bildrømme.dk og Mhapho.com fordi de skaber drømme og oplevelser på hver deres unikke måde!

 

Lysdahl Simonsen & Solid Leasing

Vi har siden 2016 samarbejdet med Lysdahl Simonsen og Solid Leasing. For os har det været en stor hjælp at have et kendt og eksklusivt firma som Lysdahl og Solid at kunne referere til, for på den måde at kunne gøre vores kunder mere sikre ved at handle hos os. Vi er også utroligt stolte af at kunne have et eksklusivt vitrinskab til at stå hos dem. På den måde kan deres kunder, men også vores kunder komme og se de eksklusive modelbiler vi har til salg.

Lysdahl Simonsen og Solid Leasing er danmarks mest eksklusive bilforhandler - Der er aldrig set så mange superbiler eller for den sagsskyld hyperbiler som Bugatti, Koenigsegg og Pagani, på et sted i lille Danmark. Men det er altså hverdag hos Lysdahl Simonsen og Solid Leasing.

Er du på udkig efter en ny bil, så er Lysdahl Simonsen og Solid Leasing stedet at tage til!
Adresse: Ballevej 1, 8600 Silkeborg - Web: lysdahl-simonsen.dk

Prip Inventar & Nordshop Group

Vi har i samarbejde med Prip Inventar og Nordshop Group fået leveret et lækkert og eksklusivt Vitrineskab. For os er det vigtigt at vores modelbiler bliver præsenteret på den helt rigtige måde, så du som køber kan se hvordan modelbiler også kan udstilles. Det vitrineskab vi har fået står i Lysdahl Simonsen og Solid Leasings rigtig lækre showroom, hvor det passer rigtig godt ind i omgivelserne.

Prip Inventar og Nordshop Group er hvad vi vil mene Danmarks bedste leverandør af butiksinventar. Men vi er ikke de eneste til at mene det, Nordshop Group har i mange år leveret inventar til nogle af nordens største firmaer, og derfor er Nordshop Group også et meget anerkendt firma i branchen.

Adresse: Egeskovvej 5, 8700 Horsens - Web: Prip-inventar.dk

Bildrømme.dk & Mhapho.com

Vi har samarbejdet med Bildrømme.dk og Mhapho.com i mere end tre år. Vi er rigtig glade for at kunne sige de er vores samarbejdspartnere. For os er det vigtigt at vores samarbejdspartnere har noget med vores branche at gøre. Vi mener det at levere en eksklusiv modelbil er i mange tilfælde en drøm der går i opfyldelse for vores kunder. Og det samme med Bildrømme.dk - Hos Bildrømme.dk kan du nemlig gør din konfirmation, dit bryllup eller firma arrangement til noget helt specielt. Du kan leje en Ferrari, Lamborghini, Audi R8 og mange andre fede biler. Og gøre din dag helt speciel!

Mhapho.com mener vi, levere de bedste og flotteste billeder af superbiler og biler generalt. Det er også kunst, ligesom modelbiler og derfor mener vi at netop det samarbejde er et godt match for os. Bildrømme.dk og Mhapho.com er ejet af samme person.

Web: Bildroemme.dk